Doneren aan Stichting Smile2Gambia

Steun jij onze stichting al? Via de verschillende Facebook pagina’s van de Stichting worden er regelmatig voor kleinere projecten eenmalige donaties gevraagd, meestal is er dan een betaalverzoek aangemaakt om de betaling voor de donateurs te vergemakkelijken. Uiteraard zijn eenmalige donaties ook van harte welkom, dit kan nu ook via onderstaande button online. Via doelshop.nl kan er gratis worden gedoneerd. Koop online bij jouw favoriete webshop en doneer een percentage van de aankoop gratis aan de Stichting Smile2Gambia.

Mocht je persoonlijk of via werk of vereniging iets willen ondernemen voor Stichting Smile2Gambia, graag! In dat geval is het zinvol om even contact op te nemen via het contactformulier. Via de Facebook pagina’s houden we je exact op de hoogte van alle ontwikkelingen en de projecten die we ondersteunen. Als je zelf ideeën hebt over mogelijke projecten die je via of tijdens een reis in Gambia tegenkomt, neem dan ook contact op met ons op, zodat we kunnen bekijken of we hierin iets kunnen betekenen. Alvast hartelijk dank voor je steun. We zullen ervoor zorgen dat je bijdrage goed terecht komt!

Het bankrekeningnummer van Stichting Smil2Gambia is:
IBAN: NL07 INGB 0006 5892 98 ten name van Stichting Smile2Gambia

U kunt er tegenwoordig ook voor kiezen om online een donatie te doen.

Bedrag

Club van 100, Vrienden van de Stichting Smile2Gambia

Om onze Stichting meer continuïteit in het uitvoeren van projecten te bieden, heeft het bestuur gemeend dat het wenselijk zou zijn, als er duidelijkheid is m.b.t. een vast jaarlijks donatie bedrag. Daarvoor is in november 2020 de mogelijkheid gecreëerd om deelnemer te worden van de Club van 100, vrienden van de Stichting Smile2Gambia. Behalve dat deze donaties voor de Stichting een vast inkomen gaan garanderen, levert het elke deelnemer een gegarandeerd belastingvoordeel van 37,35 % en 49,5% op.

Kijk voor verder uitgebreide informatie hierover in de navigatiebalk “Doneren->Club van 100”, of klik hier.

Via Doelshop.nl kun je gratis doneren door te shoppen bij alle aangesloten webshops. Je hoeft hiervoor alleen maar door te klikken naar de webshop (zoals Bol.com, Coolblue en/of Booking.com) en een aankoop te doen. Dit kost je geen cent extra!

Rechtsboven zie je het doel dat gesteund wordt zodra je gaat shoppen. Deze kun je ten alle tijden zelf aanpassen. Zodra je bent ingelogd, wordt jouw doelkeuze opgeslagen.